Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Recensie / Unsinkable – Lotte van den Noort

Op de socials heb ik dit boek al regelmatig voorbij zien komen, maar was in de eerste instantie nog niet overtuigd. Hoezo wordt het verhaal van de Titanic opnieuw verteld? Via Kobo Plus kon ik hem lezen en ik besloot dat het te proberen waard was. En ik heb eigenlijk bijna spijt dat ik het boek niet eerder heb gelezen! Je wordt al vanaf de eerste bladzijde in het boek gezogen, ik heb het in één dag uitgelezen!

Flaptekst:
Je kent het verhaal, maar is dat echt hoe het is gegaan? Katharina Thompson wil niets liever dan naar Amerika gaan om daar een toekomst op te bouwen met haar verloofde. Wanneer ze als kamermeisje aan de slag kan op de Titanic, is dat een kans die ze gretig aanneemt. Maar het lot van de Titanic gooit roet in het eten. Katharina’s broer waarschuwt haar dat ze geen voet op het schip moet zetten. De Titanic is gedoemd om te zinken en daar is niet alleen een ijsberg de oorzaak van. Gebaseerd op een van de grootste complottheorieën ter wereld.

De karakteropbouw is erg prettig, je leert de mensen in het boek écht kennen en je kunt je goed inleven in de gevoelens. Katharina is eigenlijk een verwend nest, maar laat zich van haar goede kant zien. Het verhaal wordt echt anders verteld, ik mag hopen dat dit niet echt gebeurd is! Ik heb gelachen in het boek en ook een traan gelaten. Waanzinnig vond ik het!

Lotte van den Noort heeft met Unsinkable een mooi verhaal geschreven. Spanning, liefde, actie en avontuur. Dit boek heeft alle ingrediënten om als een goed boek neergezet te worden. Vanuit mijn kant is dit absoluut een aanrader! Van mij krijgt dit boek 4,5 ster, ik wilde niet dat het boek eindigde en ik hoop eigenlijk nog een vervolg over het leven van Katharina in Amerika.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: