Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Recensie / Lilo Lastpak en de stinkende tovertruc – Anna Lott

Van uitgeverij Kluitman kreeg ik een recensie exemplaar van Lilo Lastpak en de Stinkende Tovertruc. Dank daarvoor, ik heb het boek met plezier gelezen.

Flaptekst: Niemand mag weten dat de ouders van Lilo een heks en een vampier zijn. Buiten de deur toveren is dan ook ten strengste verboden voor de familie Lastpak! Maar wat doe je als er een pinguïn genaamd mevrouw Gustav, die denkt dat ze een weerwolf is, de hele buurt wakker maakt door naar de maan te huilen? Een beetje magie gebruiken natuurlijk! Het verloopt alleen niet helemaal volgens plan. Mevrouw Gustav verandert in een stinkdier en verspreidt een ondraaglijke geur. En dan staat ook nog de toverinspectie op de stoep… Hoe moet Lilo zich uit deze magische puinhoop zien te redden.

De stinkende tovertruc is het tweede deel van Lilo Lastpak en is geschikt om zelf te lezen vanaf 8 jaar. Het verhaal leest makkelijk weg en is goed te begrijpen. Anna Lott schrijft met humor en ik denk dat kinderen hier goed om kunnen lachen. Lilo belandt in bijzondere situaties. Dat kan ook niet anders, gezien haar bijzondere leefsituatie. Het is een zeer geschikt boek voor kinderen die van fantasierijke verhalen houden.

Lilo Lastpak en de stinkende tovertruc krijgt van mij 4 van de 5 sterren. Het leest lekker weg, zit veel fantasie in en ik denk dat kinderen dit een heel tof verhaal zullen vinden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: